Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Laminat Gran via 4V Haro

AKCIJA_GUMB_LOGO

 

 

Laminat v deski 4V- fuga  HARO Tritty 100 Click Top Connect sistem

Laminatni pod z izgledom deske je laminat večjih dimenzij, ki daje s svojim izgledom videz pravega kmečkega poda.
Laminat je na voljo v različnih dekorjev desk z pobranim robom vseh štirih strani, ki mu daje optiko in avtrentičnost pravega kmečkega poda.

Talna obloga izdelana iz HDF plošče in impregniranih plasti papirja. Odlikuje jih vrhunska odpornost na praske, odrgnine in udarce, optimalna zaščita pred vlago zaščiteno z Aquatec ® impregnacijo roba in AquaResist ® lesene plošče, občutno zmanjšanje oteklin na robovih ter visoka stopnja uporabe, enostavna in hitra montaža, Click Top connect sistem – brez uporabe lepila in neverjetno kompaktnega stika med ploščami.

Dim. 243x2200mm. Pakirano 2,68 m2.

Primerno za stanovanjske prostore z visoko obremenitvijo, ter za javne prostore s srednjo obremenitvijo.


logo_haro

Laminat HARO Gran via 4V   (Showroom) Izberite dekor laminata in ga postavite v prostor

 

Kaj odlikuje Laminat HARO Click Top Connect sistem?

logo_topconnect

Top Connect namestitev - enostavno kot pritisk na gumb.
Ta na novo revolucionarno razvit sistem za namestitev, je verjetno najlažji in najkompaktnejši stik med ploščami na svetu. Plošče pod kotom ob daljših stranicah in na kratki strani spojimo z zelo majhnim pritiskom, tako enostaven in siguren spoj je Top Connect! Skrivnost se skriva v patentiranem mehanizmu jezička, ki povezuje posamezne deske s seboj v popolno prileganje. Top Connect vam zagotavlja, da se špranjice med stiki zagotovo ne bodo pojavile.

top_connect_1 top_connect_2 top_connect_3

 

Laminat Haro z CT (Comfort Tec) sistemom

Laminat Comfor Tec ® sistem pomeni, da so na spodnjii strani  samolepilni trakovi, kateri omogočajo direktno povezavo laminata z tlemi ali že na obstoječo podlago (parket, keramika, topli pod...).
Lepilo na hrbtni strani nam omogoča stik na podložno površino, kar pomeni da absorbira vibracije in s tem tudi zmanjšuje zvok oziroma donenje ob sami hoji po laminatu za 60%.

 

                                           Haro_parketline_Silent_CT

 

Laminat Haro Silent Pro

Silent Pro ® izpolnjuje najvišje zahteve, še posebej, če želite namestiti talno ogrevanje pod Parket, potem je Silent Pro ® prava izbira. Silent Pro odlično deluje kot zvočni izolator na odzivnost zvoka korakov (19 dB), mehka pohodnost ki deluje na sklepe in hrbtenico "učinek gozdnih tal", izolacija in namestitev v enem koraku. Izolacijo in parket je možno dobiti tudi ločeno in ne le lepljeno direktno na parket.

             silentpro_infografik1        silentpro_infografik2

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.