Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Laminat Haro

AKCIJA_GUMB_LOGO

 

Kako položimo Haro laminat?

Ikona video               pdficon    Haro katalog

Laminat HARO Click Top Connect sistem    

Talna obloga izdelana iz HDF plošče in impregniranih plasti papirja. Odlikuje jih vrhunska odpornost na praske, odrgnine in udarce, optimalna zaščita pred vlago zaščiteno z Aquatec ® impregnacijo roba in AquaResist ® lesene plošče, občutno zmanjšanje oteklin na robovih ter visoka stopnja uporabe, enostavna in hitra montaža, Click Top connect sistem – brez uporabe lepila in neverjetno kompaktnega stika med ploščami.

Dim. 193x1282mm.  Pakirano 2,22 m2.

 

logo_haro

Laminat HARO (Showroom) Izberite dekor laminata in ga postavite v prostor.

 

Kaj odlikuje Laminat HARO Click Top Connect sistem?

logo_topconnect

Top Connect namestitev - enostavno kot pritisk na gumb.
Ta na novo revolucionarno razvit sistem za namestitev, je verjetno najlažji in najkompaktnejši stik med ploščami na svetu. Plošče pod kotom ob daljših stranicah in na kratki strani spojimo z zelo majhnim pritiskom, tako enostaven in siguren spoj je Top Connect! Skrivnost se skriva v patentiranem mehanizmu jezička, ki povezuje posamezne deske s seboj v popolno prileganje. Top Connect vam zagotavlja, da se špranjice med stiki zagotovo ne bodo pojavile.

top_connect_1 top_connect_2 top_connect_3

 

pdficon Navodila za montažo laminata HARO Click Top Connect

Laminat Haro z CT (Comfort Tec) sistemom

Laminat Comfor Tec sistem pomeni, da so na spodnjii strani  samolepilni trakovi, kateri omogočajo direktno povezavo laminata z tlemi ali že na obstoječo podlago (parket, keramika, topli pod...).
Lepilo na hrbtni strani nam omogoča stik na podložno površino, kar pomeni da absorbira vibracije in s tem tudi zmanjšuje zvok oziroma donenje ob sami hoji po laminatu za 60%.

                                          Haro_parketline_Silent_CT

 

Laminat Haro Silent Pro

Silent Pro ® izpolnjuje najvišje zahteve, še posebej, če želite namestiti talno ogrevanje pod Parket, potem je Silent Pro ® prava izbira. Silent Pro odlično deluje kot zvočni izolator na odzivnost zvoka korakov (19 dB), mehka pohodnost ki deluje na sklepe in hrbtenico "učinek gozdnih tal", izolacija in namestitev v enem koraku. Izolacijo in parket je možno dobiti tudi ločeno in ne le lepljeno direktno na parket.

         silentpro_infografik1         silentpro_infografik2

 

 

 

 

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.