Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Tiskanje

Ipé terasne deske FAS KD rebričena/gladka

Izredno trajne, dimenzijsko stabilne in mehansko visoko obremenljive. Z temi lastnostmi so Ipé iz Južne Amerike brezibni material za dolgoročno, bleščečo uporabo kot terasne deske.

Opis

IPÉ

GLADKI VIDEZ, VISOKA STABILNOST

Debelina 21 mm
Dolžina 2.130 mm
Širina 145 mm


Debelina 21 mm
Dolžina 3.050 mm
Širina 145 mm


Debelina 21 mm
Dolžina 4.270 mm
Širina 145 mm

Izredno trajne, dimenzijsko stabilne in mehansko visoko obremenljive. Z temi lastnostmi so Ipé iz Južne Amerike brezibni material za dolgoročno, bleščečo uporabo kot terasne deske. Drevo zraste do višine 30 m in je praviloma do višine 20 m brez vej. Jedro je v svežem stanju svetlo rjave do svetlo rumeno-zelene barve in s časom potemni v temno rjavo barvo do barve oljke. Barve posameznih desk se razlikujejo in dajejo tlom živahno podobo, medtem ko enakomerni, fini potek vlaken skrbi za naravni, bleščeči videz. Visoka gostota in fina tekstura zaokrožata dobesedno gladko podobo Ipé terasnih desk.

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.