Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Tiskanje

Massaranduba terasna deska FAS KD rebričena/gladka

Značilna barva: Massaranduba terasne deske privlačijo s svojo obilno, temno rdečo do rjavo rdečo barvo.

Opis

MASSARANDUBA

OBILNA RDEČA SKUPAJ Z FINIM NARASTKOM

Debelina 21 mm
Dolžina 2.700 mm
Širina 120 mm

Debelina 21 mm
Dolžina 3.000 mm
Širina 120 mm

Debelina 21 mm
Dolžina 3.900 mm
Širina 120 mm

Značilna barva: Massaranduba terasne deske privlačijo s svojo obilno, temno rdečo do rjavo rdečo barvo. Massaranduba po poreklu izhaja iz gozdov karibskega in južno ameriškega področja in jo pridobivajo s trajnim gospodarjenjem z gozdovi.

Ker je po karakterju je ekstremno robustna se jo uporablja pri gradnji železniških tirov in v ladjedelništvu. Zaradi svoje velike specifične teže deluje Massaranduba terasna deska tudi ob dotiku čvrsto in robustno. Na čelnih robovih pa se v lesu radi pojavljajo risi.

Massaranduba je izredno trajna in se uvršča med najbolj trpežne vrste lesa na trgu. Narastek je fin in enakomerno strukturiran. S svojimi izredno vpadljivimi, estetskimi atributi bo Massaranduba spremenila vašo teraso v pravi dragulj.

 

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.