Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Tiskanje

Sibirski macesen terasna deska A/B AD gladka/gladka

Videz jedra lesa razpolaga z izraznim prerezom, vpadljivo strukturiranim vzorcem letnic, ki ga prekinjajo grše v obliki gumbov.

Opis

SIBIRSKI MACESEN

PRIJAZEN, ŽIVAHEN, DIŠEČ

Debelina 24 mm
Dolžina 4.000 mm
Širina 140 mm

Videz jedra lesa razpolaga z izraznim prerezom, vpadljivo strukturiranim vzorcem letnic, ki ga prekinjajo grše v obliki gumbov. Barvno senčenje od rumenkasto bele barve, preko rjave in vse do opečnato rdeče; macesen ima živahno, prijazno podobo. Sčasoma terasne deske iz macesna močno potemnijo.

Posebnost macesna, ki zraste do 40 m visoko, je visoka vsebnost smole, ki daje lesu poseben vonj in delno zagotavlja obstojnost na vremenske neprilike. Trajni les iglavca se upira vremenskim vplivom zelo dolgi čas. Macesen ima svoje korenine v Evropi in je zaradi tega primeren za terasne deske tudi z ekološkega vidika. Bolj kot je macesen zrasel severno, bolj je njegova struktura fina, oblikovno stabilna in trajna.

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.