Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Sibirski_macesen_569bf03ac3227
macesen_02
macesen_01
macesen_03
macesen_04
macesen_05
Tiskanje

Sibirski macesen terasna deska A/B AD rebričena/rebričena

Videz jedra lesa razpolaga z izraznim prerezom, vpadljivo strukturiranim vzorcem letnic, ki ga prekinjajo grše v obliki gumbov.

SIBIRSKI MACESEN

PRIJAZEN, ŽIVAHEN, DIŠEČ

Debelina 27 mm
Dolžina 4.000 mm
Širina 140 mm

Debelina 24 mm
Dolžina 4.000 mm
Širina 140 mm

Debelina 33 mm
Dolžina 5.100 mm
Širina 140 mm

Opis

SIBIRSKI MACESEN

PRIJAZEN, ŽIVAHEN, DIŠEČ

Videz jedra lesa razpolaga z izraznim prerezom, vpadljivo strukturiranim vzorcem letnic, ki ga prekinjajo grše v obliki gumbov. Barvno senčenje od rumenkasto bele barve, preko rjave in vse do opečnato rdeče; macesen ima živahno, prijazno podobo. Sčasoma terasne deske iz macesna močno potemnijo.

Posebnost macesna, ki zraste do 40 m visoko, je visoka vsebnost smole, ki daje lesu poseben vonj in delno zagotavlja obstojnost na vremenske neprilike. Trajni les iglavca se upira vremenskim vplivom zelo dolgi čas. Macesen ima svoje korenine v Evropi in je zaradi tega primeren za terasne deske tudi z ekološkega vidika. Bolj kot je macesen zrasel severno, bolj je njegova struktura fina, oblikovno stabilna in trajna.

 

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.