Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Gerflor

Talna obloga Gerflor je zagotovo najbolj prodajana talna obloga, ne le v Sloveniji, ampak tudi v svetu. Proizvaja se že več kot 60 let. Odlikujejo jo elastičnost, izjemna odpornost na obrabo, tehnologija izdelave omogoča izjemno širok spekter barv, struktur, debelin, dimenzij in vzorcev. V grobem se vinilne talne obloge delijo na homogene in heterogene. Homogena struktura pomeni, da je talna obloga iz enega sloja, heterogena struktura pa, da je talna obloga iz več plasti. Prednost homogene strukture je, da je po vsej globini material enak in obraba ni vidna, heterogena struktura pa prinaša boljšo zvočno in toplotno izolativnost, več udobja. Vinilne talne obloge so namenjene močno obremenjenim stanovanjskim, poslovnim, izobraževalnim, zdravstvenim in industrijskim objektom.

gerflor-logo-pos-blue

GERFLOR KATALOG 2012

 

 

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.