Parketline

Parket

Parket v prostoru pričara sproščenost in naravno lepoto.

Ko opremljamo novogradnjo ali samo obnavljamo že obstoječe stanovanje se srečamo z veliko paleto različnega parketa, zato smo velikokrat v dilemi kateri parket bo pravi za nas.
Pri izbiri pravega parketa je potrebno prvo vedeti v katere prostore bomo položili parket in kakšne lastnosti imajo ti prostori, saj bodo morda bile te lastnosti odločilne pri izbiri parketa. Ne smemo pozabiti na naše majhne otroke in hišne ljubljenčke, saj imamo na izbiro parket, ki je oljen in je manj odporen, ker je direkten stik z lesom in parket, ki je lakiran ter zato bolj odporen.

Parket

Pri nas najdete več različnih vrst videza:

  • parket z 2V ali 4V pobranimi robovi
  • parket brez grč
  • parket z grčami

Ste zahtevna stranka in točno veste kaj si želite? Ni problema! Pri nas ponujamo tudi široko barvno paleto parketa.

Parket je izdelan iz različnih drevesnih vrst: parket hrast, bukev, bor, … Pri izbiri primerne drevesne vrste je zelo pomembno, da poznate njihove lastnosti.

ODKRIJ NAŠO PONUDBO PARKETA

Parket hrast

Parket hrast je vsekakor najbolj priljubljena vrsta parketa.

Izredno lep in topel videz opisuje najbolj priljubljen parket hrast. Lahko je naravne barve, dimljen ali beljen, ter z grčami ali brez. Parket hrast je primeren za vse bivalne prostore. Enostavno ga je kombinirati s pohištvom in dekoracijami v prostoru.

Parket hrast

Parket, ki je za vas.

Za polaganje na talno gretje vam priporočamo, da izberete dvoslojni parket, saj je tanek in s tem dobro prevaja toploto. Parket, ki se polaga na talno gretje je potrebno lepiti, da se ne premika zaradi temperature. Če so vaše želje vrhunska izdelava, lep videz in visoka odpornost, je za vas primeren gotovi parket.

IZBERI SVOJ PARKET TUKAJ

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja