Parketline

RAZLIKE V POVRŠINAH VRAT

Se odločate za nakup novih vrat pa ne veste katere bi izbrali? Mogoče vam bodo pri odločitvi pomagale prav informacije o površini vrat.

MASIVNI LES

Izbira masivnih lesenih vrat je primerna za življenje v naravnem in udobnem bivalnem prostoru. Naravne značilnosti, ki se pojavljajo na lesu tekom rasti drevesa, naredi vsa vrata edinstvena. Sčasoma les postane še bolj izrazit. Konstrukcija iz izključno masivnega lesa daje vratom še posebno robustnost.

BELI LAK

Bela je brezčasna in se odziva na vsak bivalni trend.  Je sodobna in se prilega k vsakemu notranjemu slogu. Prostor naredi svetlejši in večji. Gladka obdelava, ustvarjena z večkratnim lakiranjem površine vrat, zagotavlja visoko zaščito in enostavno vzdrževanje. Svilnato bela mat barva je prava izbira in se popolnoma prilega vsakemu življenjskemu slogu.

DEKOR – LAMIKOR

Je alternativa pravega lesa. Najbolj napredne fotografske tehnike proizvajajo reprodukcije lesa, katerega je videz velik približek naravnega lesa. Dekor in lamikor  sta odporna na čistila, enostavna za vzdrževanje in ne potemnijo tudi po nekaj letih. Lamikor je še posebej odporen in neobčutljiv na praske, odrgnine in udarce.

FURNIR

Vsaka vrata iz furnirja so edinstven dar narave, posebna starostna struktura pa naredi vrata posebna in edinstvena. Z leti les pridobi še bolj izrazit značaj. Iz enega drevesa lahko dobite nekaj tisoč kvadratnih metrov naravni prijaznih surovin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja